5 γυναικεία μυστικά ομορφιάς με τα προϊόντα του..μωρού σας

 

1. Η λοσιόν του μωρού σας

Τελειώντονας τις καθημερινές σας δραστηριότητες , μπορείτε να ξεκουράσετε τα πόδια σας από τα ψηλοτάκουνα σας, πλένοντας τα  και βάζοντας λίγη από τη λοσιόν του μωρού σας στον κάλο σας. Θα τον μαλακώσει και θα τον βοηθήσει να εξαφανιστεί γρηγορότερα.

2. Σαμπουάν

Για όσες από εσάς έχετε λιπαρά μαλλιά, η καθημερινή χρήση  παιδικού σαμπουάν θα την απομακρύνει  και τα μαλλιά σας θα μυρίζουν…όπως ένα μωράκι.


3. Μωρομάντηλα

Πολλές φορές τα προϊόντα για τα μωρά, είναι εξίσου καλά και για τους  ενήλικες. Τα μωρομάντηλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το ντεμακιγιάζ του προσώπου σας. Επιλέξτε αυτά  που δεν περιέχουν άρωμα, για  να μην προκαλέσουν ερεθισμούς στο δέρμα σας.

4. Baby oil

Baby_Oil11-158x300[1]

Μποροείτε να χρησιμοποιήσετε  το λαδάκι του για δύο πράγματα. Πρώτον, σκουπίστε με αυτό το δέρμα σας στα σημεία που το αισθάνεστε ξηρό. Θα λάμψουν και το πρόσωπο σας θα γίνει πιο λαμπερό.  Δεύτερον, χρησιμεύει επίσης ως ντεμακιγιάζ των ματιών. Βρέξτε ένα βαμβάκι με baby oil και τρίψτε τα μάτια σας (να είναι κλειστά). Η σκιά και η μάσκαρα θα φύγουν αμέσως. Το μόνο που χρειάζεται μετά, είναι να ξεπλύνετε με νερό.
5. Η πούδρα του

Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται στο σώμα για να μειώσει τον ιδρώτα, η πούδρα του μωρού σας μπορεί να φανεί σωτήρια, σε περιόδους εκτάκτης ανάγκης και όταν δεν υπάρχει χρόνος για σαμπουάν, και τα μαλλιά σας δείχνουν λιπαρά.  Βάλτε μικρή ποσότητα πούδρας στην κορυφή του κεφαλιού σας, και ξεκινώντας από το σημείο αυτό, χτενίστε τα μέχρι κάτω.

πηγή: mylady.gr

Leave a Reply