Σχήμα Φρυδιών

 

Το σχήμα των φρυδιών επηρεάζει την έκφραση του προσώπου. Η ρυτίδα του θυμού δημιουργείται με έναν μυ του προσώπου που βρίσκεται ανάμεσα στα φρύδια. Τα φρύδια μαζεύουν και δίνουν μια έκφραση αυταρχική.

Χαρούμενος και ευχαριστημένος φαίνεται ενας άνθρωπος, όταν τα φρύδια του έχουν μια ελαφρά κλίση πρός τα πάνω. Τα φαρδιά φρύδια πιέζουν το μάτι.

Φρύδια λεπτά σαν γραμμή και μακρυά κάνουν το μάτι να φαίνεται ανέκφραστο. Το σχήμα των φρυδιών σας μπορεί να βελτιώσει την εμφάνισή σας και να κολακεύει το σχήμα του προσώπου σας

Ενα φρύδι με ανοδικό σχήμα είναι χαρούμενο, και αισιόδοξο. Ενα φρύδι με οριζόντιο σχήμα είναι αυταρχικό, και μελαγχολικό. Το κατακόρυφο σχήμα του φρυδιού δείχνει λυπημένο και απαισιόδοξο.

Στην διόρθωση των φρυδιών με τσιμπιδάκι και με ψαλιδάκι μπορείτε να αλλάξετε τον τύπο σας, με τον σωστό σχηματισμό των φρυδιών σας, με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται το πρόσωπο σας καλύτερα. Αν έχετε λεπτά, φρύδια, μπορεί να χρειαστεί να τα συμπληρώσετε με ένα μολύβι, αν έχετε παχιά, γεμάτα φρύδια , ίσως χρειαστεί να τα αραιώσετε και να τούς δώσετε ενα σχήμα και ένα στύλ.

Βήματα

1. Κρατήστε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως ένα μολύβι φρυδιών ή ένα χάρακα, κάθετα μπροστά από το πρόσωπό σας . Η γραμμή να είναι επάνω, έτσι ώστε να αγγίζει την εξω μεριά της μύτης σας και το εσωτερικό του ματιού σας. Η γραμμή αυτή θα προσδιορίσει το σημείο όπου το φρύδι σας θα πρέπει να ξεκινήσει. Μαρκάρετε εκείνο το σημείο με ένα μολύβι φρυδιών ως σημείο αφετηρίας. Επαναλάβετε για το άλλο μάτι.

2. Με μια επίπεδη επιφάνεια δημιουργήστε μια κάθετη γραμμή, στήν εξωτερική ακμή της ίριδας σας. Αναλόγως με το σχήμα του κεφαλιού σας μπορείτε να πάρετε για μέτρο ( να ευθυγραμμίζεται με την άκρη της μύτης σας, και με την εξωτερική ακμή της ίριδας σας). Όπου η γραμμή τέμνει τώρα το φρύδι σας είναι η κορυφή του τόξου σας, όπου θα πρέπει να είναι η κορυφή του φρυδιού. Μαρκάρετε εκείνο το σημείο με το μολύβι φρυδιών σας. Επαναλάβετε για το άλλο μάτι.

3. Δημιουργήστε ξανά μια γωνία, με επίπεδη επιφάνεια περαιτέρω, έτσι ώστε να αγγίζει τα εξωτερικά άκρα της μύτης σας και επίσης να διαπερνά κατά μήκος την εξωτερική ακμή του ματιού σας. Αυτό σας λέει που το φρύδι πρέπει να τελειώσει. Σημειώστε αυτό το σημείο με το μολύβι των φρυδιών σας. Επαναλάβετε με το άλλο μάτι.

Συμβουλές

Όποιο και αν είναι το σχήμα που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι τα δύο φρύδια είναι συμμετρικά. Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι κάτω των 30 ετών βρίσκουν τα τοξωτά φρύδια πιο διακριτικά και κολακευτικά, ενώ τα άτομα άνω των 50 ετών προτιμούν το αντίθετο (υψηλά φρύδια με μια ισχυρή καμπύλη).
Δώστε προσοχή στην αρχή και το τέλος του φρυδιού – είναι οριζοντίως ακόμα;
Ο χώρος ανάμεσα στα φρύδια σας θα πρέπει να είναι ίσο ή λίγο μεγαλύτερο από ότι, τα μάτια σας.
Τα καλύτερα φρύδια έχουν μια ελαφρά αψίδα. Όταν το τέλος του φρυδιού είναι αισθητά πάνω από την αρχή του φρυδιού, μπορεί να σας δώσει μια άγρια, σχεδόν θυμωμένη εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη χειρός για να εξετάσετε τα φρύδια σας από το πλάι.

 

Μετρήστε το μήκος του προσώπου σας με ένα χάρακα. (Στην περίπτωση αυτή το συνολικό μήκος του προσώπου είναι 8). Διαιρέστε το συνολικό μήκος στα 3. (Σε αυτή την περίπτωση 8 διαιρείται με το 3 είναι ίσον με 2.67 ή 2 2 / 3). Μετρήστε το μήκος από το κάτω μέρος της μύτης σας, μέχρι το κάτω μέρος του πηγουνιού σας.(Σε αυτή την περίπτωση έχουμε 2 1 / 3),Αν ο τελευταίος αριθμός (το 2 1 / 3 τον αριθμό) είναι μεγαλύτερο από τον πρώτο αριθμό (το 2 2 / 3) από ό,τι οι πιθανότητες είναι να έχετε μακρύ πρόσωπο. Αν ο τελευταίος αριθμός είναι μικρότερος από τον πρώτο αριθμό οι πιθανότητες είναι να έχετε στρογγυλό πρόσωπο.Αν ο τελευταίος αριθμός είναι ίσος με τον πρώτο αριθμό οι πιθανότητες είναι να έχετε ένα οβάλ πρόσωπο.

 

μακρύ πρόσωπο Σε μακρύ πρόσωπο εφαρμόστε οριζόντιες ευθείες για να σταματήσει το μάτι να κινείται πάνω-κάτω στο πρόσωπο. Το σχήμα του φρυδιού πρέπει να είναι πλακέ. Το οριζόντιο σχήμα του είναι ιδανικό και το πρόσωπο εμφανίζεται μικρότερο.
σχήμα προσώπου Καρδιάς Τέλεια φρύδια για σχήμα προσώπου Καρδιάς. Εφαρμόστε στρογγυλεμένα φρύδια. Η καμπύλη του μετώπου είναι θηλυκή και ελκυστική, αλλά, και δημιουργεί την καρδιά όπως το βλέμμα του προσώπου.
οβάλ σχήμα του προσώπου Αυτό θεωρείται το ιδανικό σχήμα προσώπου.Το “τέλειο” σχήμα φρυδιού είναι η μαλακή γωνία στο σχήμα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το πιο δημοφιλή σχήμα, και λειτουργεί υπέροχα με ένα οβάλ σχήμα του προσώπου.
σχήμα προσώπου Diamond Για τέλεια φρύδια, για το σχήμα προσώπου Diamond, ο στόχος είναι να μαλακώστε τις γωνίες στο πρόσωπο σε σχήμα ρόμβου και να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου να εμφανίζεται λιγότερο ευρύ. Το καμπύλο σχήμα φρυδιού είναι το ιδανικό.
τετράγωνο σαγόνι Ένα τετράγωνο σαγόνι αποτελεί σημαντικό χαρακτηριστικό. Μια καθορισμένη απότομη κορυφή στην κορυφή του φρυδιού κάνει το μέτωπο φαίνεται ισχυρότερο. Φρύδια με γωνία δημιουργούν αυτή την ισορροπία.
στρογγυλό πρόσωπο Κάντε ένα στρογγυλό πρόσωπο φαίνονται λιγότερο στρογγυλό.Το υψηλό τοξωτό φρύδι το πετυχαίνει αυτό. Αναζητήστε ένα σχήμα φρυδιού που ακολουθεί μια ευθεία γραμμή μέχρι την κορυφή του μετώπου. Μείνετε μακριά από ένα στρογγυλεμένο σχήμα φρυδιού.

Leave a Reply