Συμβουλές για την εφαρμογή του ρουζ

 

Γνωρίζετε ότι, η εφαρμογή του ρουζ είναι απαραίτητη για να αναδείξουμε τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να καλύψουμε πιθανά στίγματα.

 

Αν και με έρευνα, που έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο έδειξε ότι υπάρχουν πάνω από τις μισές γυναίκες, που δεν το χρησιμοποιούν.

Η beauty Editor του BeU θα μας δείξει πώς να εφαρμόσουμε με αποτελεσματικό τρόπο το ρουζ για να έχουμε ένα απίστευτα όμορφο αποτέλεσμα.

Η επιλογή του πινέλου είναι πολύ σημαντική γιατί έτσι θα αποφθεχθούν πιθανοί τραυματισμοί αλλά και μολύνσεις, από μη οικολογικά υλικά.

Η επιλογή του χρώματος πρέπει να γίνει βάση τον τόνο του δέρματος και λίγο πιο βαθύ. Αν δεν μπορείτε να επιλέξετε τότε βασιστείτε στο χρώμα των χειλιών. Είναι καλός οδηγός για την επιλογή.

Ο τύπος του ρουζ που θα εφαρμόσετε είναι από τα σπουδαιότερα στοιχεία για την επιτυχή εμφάνιση. Υπάρχουν τα υγρά τα οποία κάνουν για λιπαρά δέρματα αλλά και οι κρέμες, που εφαρμόζονται σε ξηρού τύπου δέρματα. Σε μεικτού τύπου δέρματα πιο κατάλληλη είναι η εφαρμογή ενός ρουζ σε σκόνη

Η εφαρμογή του ρουζ να γίνεται μετά την εφαρμογή της βάσης για καλύτερα αποτελέσματα για να παίρνει το χρώμα του δέρματος. Εκεί είναι το μυστικό του!

Για τη χρήση του να θυμάστε ότι παίρνετε μικρή ποσότητα και την εφαρμόζουμε με τις άκρες του παράμεσου δαχτύλου για να γίνει πιο απαλή εφαρμογή.

Για να το εφαρμόσετε καλό είναι να κάνετε μια έκφραση γέλιου στο καθρέφτη και εκεί θα δείτε ότι τα ζυγωματικά θα εμφανιστούν, πιο έντονα. Εκεί κάνετε την εφαρμογή για να τονιστεί ιδιαίτερα εκείνη η περιοχή.

Όσο υλικό περισσεύει καλό είναι με ένα χαρτομάντιλο να το αφαιρέσετε αλλά με προσοχή για να μην χαλάσετε το σύνολο.

Το σημαντικό είναι να αισθανόμαστε και να είμαστε γυναίκες.

…μοναδικά Εσύ!

πηγή: http://www.beu.com.cy

Leave a Reply